Jorm
5-12 augusti 2018


En resa och en upplevelse som innehåller allt från adrenalinkickar till meditativ stillhet - vyer och intryck som består!
 
Ännu ett fjälläventyr att se fram emot...Resan som överträffar sig själv år efter år. Varje år tänker vi att nu kan det inte bli bättre - men det blir det. År efter år bjuder på nya upplevelser och erfarenheter. Nya utmaningar och nya magic moments. 

Turerna går i vår härliga fjällvärld som erbjuder en unik ridmiljö. Fjällområdet är väglöst och i stora delar ledlöst land där chansen att vi stöter på andra människor är liten. Vi rider fritt i naturen och vägvalet kan därför varieras med hänsyn till väder och grupp. All matlagning sker över elden med mycket lokala råvaror som fjällfisk, ren och andra läckerheter på menyn.
 
Med sju övernattningar, fem riddagar och helpension fr.o.m. middag första kvällen är det här en oförglömlig upplevelse. En utmaning som innehåller det mesta av fart, fjäll, tölt, bad och lek bland skogar och fjäll - men också meditativa stunder i total stillhet.  Ibland äter vi enkelt och ibland lyxigt. Extra festlig är sista middagen på Korpens Öga efter en välgörande bastu med bad. Denna expedition är för dig som är van att vara ute i naturen. Vi varvar övernattningar i läger ute på fjället med nätter inomhus för att torka upp och byta kläder.
 
Veckan i Jorm bjuder på en härlig blandning av naturens stillhet, fart och fläkt, smakupplevelser runt öppna elden, bad i kalla fjällsjöar - och sist men inte minst - ridupplevelser som slår det mesta!

För att uppskatta denna vecka behöver du vara inställd på att sova ute i tält oavsett väder, att det kan regna hela veckan, att vi rider på höga höjder och ibland behöver utmana oss själva i olika situationer... Det här häftigt och nästan overkligt emellanåt - men det är viktigt att vara inställd på detta både för din egen och för gruppens skull. 

Det finns 12 platser totalt, förtur för tidigare resenärer. 

Avresa med minibuss från Eskilstuna 5 augusti, åter Eskilstuna 12 augusti
Möjlighet att ansluta i Östersund 

Pris för årets äventyr 12 175 kr
 
 2017-12-21 - Resan fullbokad!