Om uppleva

uppLEVA ger Dig möjlighet att varva ned från en vardag i högt tempo, att finna ro i kropp och själ, att njuta av naturupplevelser och kultur, lära känna nya människor och att uppleva - med fokus på LEVA.
 
Jag vill ordna det så bekvämt som möjligt för Dig som väljer att resa med upLEVA och väljer resmål med omsorg - utbudet är inte stort men däremot upplevelsen...

 Resor av lite annorlunda slag för privatpersoner eller företag,  med en lagom blandning av natur, kultur, avkoppling och gärna islandshästar. I mina resor ingår allt -  du ska inte behöva tänka på något annat än just själva upplevelsen, allt det praktiska ordnar uppLEVA. Med ett stort kontaktnät kan jag uppfylla de flesta önskemål och skräddarsy just er upplevelse.
 
Jag vill ordna det så bekvämt som möjligt för Dig som väljer att resa med upLEVA och väljer resmål med omsorg - utbudet är inte stort men däremot upplevelsen.
 
Vilket resmål Du än väljer kan jag lova många oförglömliga minnen - välkommen att uppLEVA du också!
 

Jag som står bakom uppLEVA heter Brita Pantzar. Med ett stort intresse för resor, natur, islandshästar och friluftsliv av alla de slag vill jag gärna dela med mig annorlunda och minnesvärda upplevelser - något att leva på länge.